5.Sınıf ingilizce Testleri Çöz

DersHocasi.Net

Takdir Teşekkür Hesaplama

4.Sınıf 5.Sınıf 6.Sınıf ~

7.Sınıf ~8.Sınıf~9.Sınıf~

10.Sınıf ~11.Sınıf ~12.Sınıf

yenii6.Sınıf Video Soru Çöz yenii7.Sınıf Video Soru Çöz yenii8.Sınıf Video Soru Çöz
Tüm konuların Tüm Sınıfların Çözümlü Testleri 1 Hafta Sonra Sitemizde Bulabileceksiniz... Takipte Kalın....

5.Sınıf ingilizce Testleri Çöz

Dershocasi.Net Sitemize hoş geldiniz. Sitemiz Eğitim Kategorisinde Hizmet Vermekte Olup Her Türlü Güncel Bilgiyi Rahatlıkla Takip Edebilirsiniz. Sitemiz Siz Değerli Üyelerimize Bilgi vermek Bilgilerini Almak Konular Hakkında Detaylı Bilgi Sahibi Olaları İçin Açılmış Tamamıyla Ücretsiz Bir Portaldır. Ücretsiz olmasının sebebi sizlere kaliteli ve değerli bilgileri kaliteli olarak sunmaktır. Amacımız sizden para kazanmak değil sizden hayır duanızı almaktır. Sizden Sadece "ALLAH RAZI OLSUN" demeniz için Çalışıyoruz.. Sitemiz Hakkında yorumlar yapabilir ve öneriler sunabilirsiniz...

5.Sınıf ingilizce Testleri Çöz

Arkadaşlar bugun sizlere ingilizce testi çözeceğiz sizlere ingilizce testlerinde başarı sağlamak amacıyla çok ama çok güzel bir arşiv hazırladık ve sizlere sunuyoruz umarım Beğenirsiniz…

1.
A)  listen
B)  play
C)  sing
D)  song

 

2.
A)  wash
B)  dishes
C)  brushes
D)  washes

 

3.  
A)  drive
B)  ride
C)  drives
D)  rides

 

4.
A)  cooks
B)  watches
C)  washes
D)  eats

 

5.
A)  drives
B)  writes
C)  reads
D)  draws

 

6.
A)  watch
B)  go
C)  do
D)  sit

 

7.
A)  have
B)  eats
C)  washes
D)  drinks

 

8.
A)  have
B)  has
C)  do
D)  does

 

9.
A)  put on
B)  gets up
C)  wake up
D)  brushes

 

10.
A)  game
B)  walks
C)  play
D)  see

CEVAP ANAHTARI
1A 2C  3B  4C  5D  6B  7D  8A  9B  10C 

Benzer Konular

Örüntüler İle ilgili 10 tane basit soru

Örüntüler İle ilgili 10 tane basit soru

Örüntüler İle ilgili 10 tane basit soru içinde örünrüler yani matematikte 1. dönem görülen derslere...

5.Sınıf Türkçe Yazım Kuralları Çalışma Yaprağı

5.Sınıf Türkçe Yazım Kuralları Çalışma Yaprağı

5.Sınıf Türkçe Yazım Kuralları Çalışma Yaprağı Türkçe’de satır sonunda bulunan kelimeler bölü- nebilir, fakat satır...

5.Sınıf Türkçe Kesme İşaretinin Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Kesme İşaretinin Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Kesme İşaretinin Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı Kesme İşareti ( ‘ ) 1. Aşağıda...

5.Sınıf Türkçe Köşeli Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Köşeli Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Köşeli Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı Köşeli Ayraç ( [ ] ) 1....

5.Sınıf Türkçe Yay Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Yay Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı

5.Sınıf Türkçe Yay Ayracın Kullanıldığı Yerler Konu Anlatımı Yay Ayraç ( ( ) ) 1....

Facebook İle Yorum Yapmaya Ne Dersin?

Facebook İle Yorum Yapmaya Ne Dersin?

Yazıya Yapılan Yorumlar

  1. ayşenur diyor ki:

    nasılsın kanka

56 Sorgu 0,470Site Haritası Site HaritasıReklam Gizlilik Politikası

Dershocasi.Net sitemizde illegal içeriklere yer verilmez. Sitemizde yer alan içeriklerle ilgili telif hakkı iddiasında bulunan kişi ya da kurumlar bizlere iletişim adresinden ulaşabilirler. İlgili içerik gerekli görüldüğü takdirde en geç 24 saat içerisinde derhal kaldırılacaktır.

Yukarı